Fjärrhjälp

FJÄRRHJÄLP


Vi använder oss av världens mest använda program för fjärrsupport, Teamviewer. Ett säkert och snabbt sätt för oss att hjälpa dig direkt på din skärm.

Fördelarna med fjärrhjälp är många, vi kan hjälp kunder direkt utan resor och restid, flytta oss mellan datorer på olika orter på sekunden. Tänk vad mycket koldioxid vi sparar i utsläpp.

Klicka på ikonen nedan för att ladda ner och starta fjärrhjälp.

KOM I KONTAKT MED OSS:

 
 
 
 
 
 

ERFARENHET SEDAN 1981 


Sharp Kalmar eller BKS, Butiks & Kontorsserevice som är vårt jurdiska namn har kontor i Kalmar och Oskarshamn. Vi har nu ansvar för Sharp i hela Kalmar Län.


Vi står för ett lokalt ansvar för våra kunder i alla led, där vi håller en hög kunskapsnivå både på säljare och supporttekniker för att våra kunder ska få bästa möjliga upplevelse med sin skrivarlösning, kassasystem eller skärmlösning.

40 ÅRS ERFARENHET


BKS, Butiks & Kontorsservice AB grundades i april 1982. I år firar vi 40-års jubileum och tar nytt avstam med kontor och showroom i Oskarshamn.

VÅRA PRODUKTOMRÅDEN


Vi jobbar främst inom dessa tre produktområden, men vi har kunskap inom så många fler så rådfråga gärna oss när ni behöver utveckla eller byta något tekniskt på kontoret eller i butiken så hjälper vi er till bästa lösning.

KOPIATORER


MFP, print, skrivare, skrivarlösningar, scanning, dokumenthantering. Kärt barn har många namn och många funktioner.


LÄS MER

KASSASYSTEM


Kassasystem för alla branscher. Vi har även traditionella kassaregister även för korttidshyra. Kortterminaler, inlösenavtal och kopplingar till t.ex. Fortnox finns också.


LÄS MER

SKÄRMLÖSNINGAR


Skärmar kan användas i både butiker, kontor/reception och konferensrum. Vi har både programvara och tillbehör som behövs för helhetslösningen.


LÄS MER

STOLTA SPONSORER TILL: