Restaurangsystem i Kalmar, Öland, Nybro & Mönsterås hos Sharp Kalmar

Restaurangsystem

Restaurangsystem skiljer sig lite jämfört med andra kassasystem. Du som driver en restaurang med bordshantering, flera köksskrivare och behov av olika tillval och stekgrader på kött vet vad vi menar. Vårt kassasystem SHARP Hospitality ovan har de grundläggande och mest vanliga funktionerna för restaurang – men kräver din restaurang det lilla extra rekommenderar vi unTill kassasystem. Vi är återförsäljare för unTill och har lång erfarenhet i programmering och drift av systemet.

Vi rekommenderar.

SHARP PC-kassa – ett av marknadens bästa kassasystem som hyllas av de flesta användare för att det är enkelt att använda, enkelt att sköta men ändå innehåller så många avancerade funktioner. Men hjälp behöver alla ibland, därför är vår support öppen 8-22 hela veckan och med fjärrsupport kan teknikern hjälpa dig direkt på skärmen.

Råd & tips

Vi har samlat lite råd och tips i ett dokument
som vi gärna delar med oss av.

Ladda ned PDF-fil här

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Peter Kärredal och har snart 18 års erfarenhet av kassaregister och kassasystem, kontakta mig nedan och berätta lite om ditt företag så hör jag av mig till dig. Jag tror alltid att det är bäst att träffas men under mina år på Sharp Kalmar har det även hänt att affärer gjorts upp enbart via mail och sms. Kontakta Peter