Restaurangsystem i Kalmar, Öland, Nybro & Mönsterås hos Sharp Kalmar

Restaurangsystem

Med Sharp Dining erbjuder vi ett stabilt och driftsäkert restaurangsystem med många smarta tillval. Systemet jobbar lokalt i nätverk och synkroniserar i realtid till vår molnserver där försäljning, programmering och backup sker.

Med pay@table öppnar du upp bordsnotan direkt i kortterminalen och när kund slutfört köpet skrivs kassakvittot ut ur kortterminalen, med vår servitörsapp kan personalen ta beställningar vid bordet i egen mobil enhet (iOS eller Android) eller i den restauranganpassade 10″ tablet som vi erbjuder.

Erbjud kunderna att beställa och betala själva, antingen i expresskassa i restaurangen eller via Sharp Order som i samma app kan erbjuda både beställning för avhämtning, leverans och beställning vid bordet med QR-kod. Ni får antingen beställningen digitalt på en touchskärm eller utskriven på en bongskrivare. Detta är ett mycket bra sätt att öka sin försäljning – utan mer personalkostnader.

Utöver dessa funktioner finns ett rikt utbud på integrationer, t.ex. dubbelriktad kommunikation med Fortnox, kopplingar till bordsbokning online med Easy Tablebooking, Schemaläggning och tidsrapportering i Planday och Personalkollen samt mycket mer.

Sharp Dining, utvecklas av Ancon som även hanterar vår support som svarar dygnet runt på akuta driftstopp.

Vi rekommenderar.

Med kraftfulla SHARP PC-kassa med 15,6″ widescreen hanterar du alla beställningar, notor och betalningar snabbt och enkelt. Med ett enkelt tryck på plusknappen kan du påbörja nästa nota under tiden som första kunden genomför sitt kortköp. Till Sharp Dining förlitar vi oss bara på hårdvara med högt ställda krav för att minimera risken för driftstopp.

Välkommen att besöka vår utställning & showroom

Bäst är om du bokar ett besök hos oss, vi har de flesta av produkterna och funktionerna att visa live i vår utställning, se hur allt fungerar tillsammans och hur Sharp Dining kan hjälpa dig och din restaurang/café till ett smartare arbetsflöde.

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Peter Kärredal och har över 20 års erfarenhet av kassaregister och kassasystem, kontakta mig nedan och berätta lite om ditt företag så hör jag av mig till dig. Jag tror alltid att det är bäst att träffas men under mina år på Sharp Kalmar har det även hänt att affärer gjorts upp enbart via mail och sms. Kontakta Peter