PC Kassa - Sharp Kalmar

PC Kassa

Sharp PC-kassa finns i fem olika varianter, utformade för de flesta branscher på marknaden. Vår storsäljare Retail passar alla butiker oavsett storlek och har ett rikt funktionsutbud (t.ex. artikelregister, lager, kundregister, fakturering, presentkortshantering, SIE-fil för automatisk bokföring av din dagsrapport m.m) Versionen Start är som Retail men med just bara de grundläggande funktionerna till en lägre månadskostnad.

De tre övriga bygger på Retail men Supermarket kan t.ex. koppla våg och hantera EAN2x koder för vikt/pris i streckkoden och övriga funktioner som passar i en livsmedelsbutik. Hospitality har bordskarta, köksmeddelande som stekgrad och tillbehör, personalliggare och övriga funktioner för Restaurang och café. Wellness är specialanpassad för frisör och kroppsvård med bokningskalender och flerbolagsstöd.

Vi rekommenderar.

SHARP PC-kassa – ett av marknadens bästa kassasystem som hyllas av de flesta användare för att det är enkelt att använda, enkelt att sköta men ändå innehåller så många avancerade funktioner. Men hjälp behöver alla ibland, därför är vår support öppen 8-22 hela veckan och med fjärrsupport kan teknikern hjälpa dig direkt på skärmen.

Råd & tips

Vi har samlat lite råd och tips i ett dokument
som vi gärna delar med oss av.

Ladda ned PDF-fil här

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Peter Kärredal och har över 20 års erfarenhet av kassaregister och kassasystem, kontakta mig nedan och berätta lite om ditt företag så hör jag av mig till dig. Jag tror alltid att det är bäst att träffas men under mina år på Sharp Kalmar har det även hänt att affärer gjorts upp enbart via mail och sms. Kontakta Peter