Kortterminal i Öland, Mönsterås, Nybro, Kalmar - Sharp Kalmar

Kortterminaler

En kortterminal ger dig en snabb och säker kortbetalning oavsett vilken bransch du är verksam i. Tillsammans med Bambora kan vi erbjuda både mobila kortterminaler (med inbyggt simkort), fast monterade terminaler kopplade till bredband och kassakopplade/integrerade kortterminaler. Vi erbjuder både köp och hyra av kortterminaler på kort och längre tid.

Vi erbjuder också förmånliga inlösenavtal där pengarna som vanligt sätts in på ditt affärskonto, kontakta oss så gör vi en jämförelse med ditt befintliga inlösenavtal (ibland finns det stora pengar att spara).

Vi rekommenderar.

SHARP PC-kassa – ett av marknadens bästa kassasystem som hyllas av de flesta användare för att det är enkelt att använda, enkelt att sköta men ändå innehåller så många avancerade funktioner. Men hjälp behöver alla ibland, därför är vår support öppen 8-22 hela veckan och med fjärrsupport kan teknikern hjälpa dig direkt på skärmen.

Råd & tips

Vi har samlat lite råd och tips i ett dokument
som vi gärna delar med oss av.

Ladda ned PDF-fil här

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Peter Kärredal och har över 20 års erfarenhet av kassaregister och kassasystem, kontakta mig nedan och berätta lite om ditt företag så hör jag av mig till dig. Jag tror alltid att det är bäst att träffas men under mina år på Sharp Kalmar har det även hänt att affärer gjorts upp enbart via mail och sms. Kontakta Peter