Hyra kassaregister i Kalmar, Öland, Nybro & Mönsterås hos Sharp Kalmar

Kassaregister

SHARP Kassaregister är till för dig som söker de grundläggande funktioner ett certifierat kassasystem behöver för att ge dig bokföringsunderlag och kunden ett kvitto. De flesta av våra kassaregister kan kopplas samman med kortterminaler från Bambora (se kortterminaler ovan) där belopp förs över automatiskt från kassan till kortterminalen och minimerar risken för fel. Du kan även komplettera med t.ex. streckkodsläsare eller köksskrivare.

Vi erbjuder även korttidshyra av kassaregister – hyr ett certifierat och godkänt kassaregister – programmerat och anmält till skatteverket!

Ofta kan vi även erbjuda begagnade kassaregister – perfekt för dig som startar ny verksamhet och vill hålla en låg budget.

Vi rekommenderar.

SHARP PC-kassa – ett av marknadens bästa kassasystem som hyllas av de flesta användare för att det är enkelt att använda, enkelt att sköta men ändå innehåller så många avancerade funktioner. Men hjälp behöver alla ibland, därför är vår support öppen 8-22 hela veckan och med fjärrsupport kan teknikern hjälpa dig direkt på skärmen.

Råd & tips

Vi har samlat lite råd och tips i ett dokument
som vi gärna delar med oss av.

Ladda ned PDF-fil här

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Bert Karlsson och är ägare och grundare till BKS, Butiks & Kontorsservice AB. Sedan starten 1981 har alltid kassaregister varit en del av verksamheten. Ärlighet och långa kundrelationer är något jag byggt företaget på från början så vill du ha en trygg kontakt med lång erfarenhet - kontakta mig för mer information om kassaregister. Kontakta Bert