Jobba hos oss - Sharp Kalmar

Jobba hos oss.

Just nu söker vi en supporthjälte. Vi behöver förstärka vår serviceavdelning med en ansvarstagande, IT och teknikintresserad problemlösande person som både vill jobba med händerna och hjärnan.

Tjänsten innefattar varierande moment, där ingen dag är den andra lik. Som supporttekniker planerar och bokar du installation av SHARP print & scanningslösningar hos kund, du hjälper sedan även till vid själva leveransen med installation och konfiguration av skrivardrivrutiner, scanningsprofiler och övriga mjukvaror ute hos kund i deras IT-miljö som både är traditionella servrar, molnlösningar samt helt mobila lösningar för iOS eller Android.

Vi ger också våra lokala kunder support på våra produkter, denna support ges både via telefon, via fjärruppkoppling samt på plats vid behov. Vi jobbar mot företag i alla storlekar, men främst mot de som kallas små till medelstora företag med 1-25 anställda.

Tjänsten innefattar även att vid behov stötta och avhjälpa övriga tekniker med underhåll av skrivare, dvs byte av förbrukningsartiklar, matningshjul i papperskassetter etc så har du ett tekniskt intresse är det positivt.

Vi kräver ingen specifik/diplomerad utbildning, utan personligheten är viktigare, men självklart behöver du ha erfarenhet av IT (kunna förstå vad en IT-avdelning pratar om gällande nätverk, portar etc) samt vara nyfiken på teknik och vara lättlärd.

Tjänsten utgår från vårt Kontor i Kalmar, vi jobbar med kunder i hela Kalmar Län och på Öland så körkort är ett krav.

Tjänsten är heltid

Skicka ett personligt mail med CV till oss om du känner att du är vår nya supporthjälte. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi känner att vi hittat rätt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila till samma adress. Välkommen med din ansökan!

Maila till -> jobb@sharpkalmar.se