Skrivare i Kalmar, Öland, Nybro & Mönsterås hos Sharp Kalmar

Skrivare

Skrivare

Vi har även komplett utbud av skrivare och mindre multifunktionssystem, även här gäller det att välja rätt produkt för att inte betala onödigt mycket för sina utskrifter. Skrivare säljs idag på en mängd ställen och ofta hör vi “det är billigare att köpa en ny skrivare än att byta toner” – det är fel. Med rätt skrivare får man både bra funktioner och prisvärda utskrifter – bra för företagets ekonomi och miljön.

Vi rekommenderar.

Sharp MX-3070 – vår absolut bästa modellserie någonsin. Extremt enkel att använda med funktionerna för enkel scanning och enkel kopiering där alla inställningar görs genom stora och tydliga knappar i 10″ displayen. Scanna direkt till sökbar PDF, word eller excelfil.

Råd & tips

Vi har samlat lite råd och tips i ett dokument
som vi gärna delar med oss av.

Ladda ned PDF-fil här

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag heter Tobias Lindström och vill gärna träffa dig för en enklare printanalys där vi tar fram alla kostnader för utskrift och kopiering som ni har idag, under mina år på SHARP har jag genom printanalysen gett många företag insikt i hur de kan få en kostnadseffektiv lösning för utskrift, kopiering och scanning. Kontakta Tobias